Home

Corona ontwikkelingen

Hoera! Vanaf 1 juli zijn alle activiteiten op de manege weer mogelijk. Ook het huifbedrijden is weer mogelijk. En we zijn gestart met het rijden met de grote en de kleine huifwagen. De aangepaste tarieven kunt u vinden onder het kopje “Activiteiten”. Deze activiteit hebben we in het begin van het jaar overgenomen van Elver. De eerste rit kunt u vinden op onze Facebook pagina. Klik daarvoor op de link onder aan deze pagina. 

Er zijn nog wel een aantal beperkingen. Zo hebben we ons materiaal aangepast met schermen tussen de menners en de rijders en we rijden met de huifwagen alléén met mensen uit dezelfde groep (cohort groep). Daarnaast vragen we iedereen om afstand te houden, thuis te blijven als je verkouden of grieperig bent en om de handen te ontsmetten bij binnenkomst. Ook al ons materiaal wordt regelmatig gereinigd bij het wisselen van de rijders.

Mocht u nog niet begonnen zijn, dan hopen wij u snel weer te kunnen begroeten op de manege. Ter compensatie van de lesuitval in het tweede kwartaal gaan we proberen om in de vakantieperiode zo veel mogelijk door te gaan met alle activiteiten. U kunt zich daarvoor inschrijven op de manege. Zie ook de informatie in de agenda. 

Mocht u vragen hebben bel dan gerust met de beheerder van de manege, Mevr. Marjan Prins, op het nummer 0314-38 11 55.

Namens het bestuur:

Bennie Vonk
Tel: 06-22458678

 

 

Welkom op de website van Manege Zandewierde

“Zandewierde” is een prachtige manege gelegen in het weidse landschap van Nieuw-Wehl in de provincie Gelderland.  De manege is vooral gericht op mensen met een lichamelijke, zintuiglijke, verstandelijke of meervoudige beperking.

We gebruiken betrouwbare pony’s en paarden. Wij bieden mogelijkheid tot het berijden van pony of paard en huifbedrijden. Speciaal opgeleide instructeurs met liefde voor hun vak. Getrainde, enthousiaste vrijwilligers die klaar staan om de leerling te begeleiden waar nodig.

Een binnenbak waar de ruiter zich veilig kan voelen en een buitenbak om heerlijk vanaf een paard van de buitenlucht te genieten. Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd, zoals o.a. onderlinge wedstrijden.

Manege Zandewierde is een door de Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG) erkende manege.