Schoonmaker (vrijwilliger)

Hou je ervan om alles schoon en fris te maken? Vind je het fijn om je handen uit de mouwen te steken voor een ander? Kom dan schoonmaken bij Manege Zandewierde!

Manege Zandewierde (Nieuw-Wehl) is op zoek naar een schoonmaker. Bij ons komen dagelijks mensen met een beperking, paardrijles volgen of komen voor een ritje met de huifwagen. We vinden het fijn om iedereen in een schone omgeving te ontvangen.

Stoffen, stofzuigen, de wc’s schoonhouden, maar ook af en toe ramen lappen en deuren poetsen; het draagt allemaal bij aan onze gastvrije plek. En vergeet ook onze kantine niet, waar elke dag onze vrijwilligers, leden en begeleiders komen. Natuurlijk kun je tussen het poetsen door aanschuiven aan onze ‘stamtafel’ voor een kop koffie of thee en een praatje.

Hoe vaak en hoeveel uur je per week wilt komen, dat stemmen we af op wat voor jou handig is. Of je nu houdt van lekker doorwerken of alles liever in een wat rustiger tempo doet; het is altijd goed. Het geeft ook niet als het in het begin een beetje zoeken is.

Een vrijwilligersvergoeding is mogelijk.

Spreekt dit je aan of ben je nieuwsgierig geworden?
Bel of mail met Marjan Prins, 0314 – 381155 of mail naar: info@manegezandewierde.nl