Formulieren

Onderstaand treft u een link aan naar de inschrijfformulieren voor de activiteiten op de manege.

Het WORD document (.docx) kunt u gebruiken om het inschrijfformulier op de computer in te vullen. Download het formulier en open het formulier op uw eigen computer. Op de grijze vakken kunt u tekst invullen en de selectievakjes kunt u aankruisen. Als u het formulier helemaal hebt ingevuld kunt u het formulier opslaan, eventueel met een aangepaste naam (-> opslaan als ….), en terugsturen via de mail. Bij handtekening kunt u de naam invullen van diegene die het formulier heeft ingevuld. Mail het formulier naar ledenadministratie@manegezandewierde.nl of naar info@manegezandewierde.nl

Het PDF document (.pdf) kunt u gebruiken om het inschrijfformulier met de hand in te vullen. Download het formulier en sla het eerst op op uw eigen computer. Open het formulier met Acrobat en print het formulier uit. Als u het formulier helemaal hebt ingevuld kunt u het formulier eventueel scannen en terugsturen via de mail. U kunt het ook afgeven op de manege of per post sturen naar: Manege Zandewierde, Oude Doesburgseweg 7, 7031 HS, Nieuw-Wehl.

Onder de inschrijfformulieren staan de algemene voorwaarden en de huisregels van de manege. Het is van belang dat u kennis neemt van de voorwaarden. 

 

Word document (.docx) Acrobat document (.pdf)
Inschrijfformulier Manege Zandewierde Inschrijfformulier Manege Zandewierde
  Algemene voorwaarden Manege Zandewierde
  Huisregels